Tietosuojaseloste

Keitä olemme

Verkkosivustomme osoite on: https://ucme.fi . Osoitteen omistaa ja osoitteessa sijaitsevaa verkkokauppaa hallinnoi suomalainen osakeyhtiö Branka Oy, jonka kotipaikka on Seinäjoella. Postiosoitteemme on Haasiakuja 11, 60320 Seinäjoki.

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Verkkokauppaostosten yhteydessä asiakkaalta kysytään nimeä, puhelinnumeroa, sähköpostiosoitetta ja toimitusosoitetta sekä maksutietoja. Maksutietojasi emme kerää emmekä säilytä, sillä maksaminen tapahtuu erillisellä Klarnan palvelulla.

Nimeä sekä toimitusosoitetta tarvitsemme lähetyksen toimittamiseen. Sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa tarvitaan toimituksen käsittelytietojen ilmoittamiseen ja mahdollisten lisätietojen kysymiseen tai kysymyksiin vastaamiseen. Puhelinnumero on pakollinen silloin, jos lähetys halutaan tilata pakettina, jolloin saapumisilmoitus lähetetään viestinä puhelinnumeroon.

Toimitusosoitettasi tarvitsemme myös varmistuaksemme verotuksemme oikeellisuudesta, sillä eri maihin toimitettaessa verotus saattaa muuttua.

Yhteydenottolomakkeellamme kysytään pakollisena nimeä ja sähköpostiosoitetta. Näitä tarvitaan viesteihin vastaamiseen.

Verkkokauppapohjamme WooCommerce kerää lisäksi tietoa sijainnistasi, IP-osoitteestasi ja selaimesi tyypistä arvioidakseen verojen ja toimituskulujen määrän.

Evästeet

Vieraillessasi sivustollamme säilytämme tietoa ostoskorisi sisällöstä sekä tuotteista, joita olet katsonut helpottaaksemme verkkokaupassa toimimista.

Kenelle jaamme tietosi

Jaamme joitain tietojasi Klarna-maksupalvelun (tai muiden maksupalveluiden) kanssa silloin, kun valitset maksumenetelmäksesi Klarnan (tai muun kyseisen maksupalvelun). Näitä tietoja ovat mm. tiedot joita tarvitaan maksun toteuttamisessa tai -tukemisessa, esimerkiksi ostosten kokonaissumma ja laskutus tiedot. Tietojen jakaminen ovat välttämätöntä, jotta tilauksesi voidaan käsitellä loppuun.

Emme jaa tietojasi muiden kanssa koskaan.

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Tallennamme tilauksesi tiedot lakisääteisen ajan mahdollisten lisäkysymysten varalta sekä kirjanpidon vaatiman lakisääteisen ajan verran.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Kuinka suojelemme henkilötietojasi

Tilaustietosi säilytetään salasanalla suojatussa tietokannassa, jonne on pääsy vain Branka Oy:n työntekijöillä. Emme säilytä maksutietojasi (esim. maksukorttisi numeroa) omissa tietokannoissamme.

Miten toimimme tietomurron tapahtuessa

Tietomurron sattuessa tiedotamme asiakkaitamme, joiden tiedot on mahdollisesti murrettu tai kopioitu. Emme säilytä maksutietojasi omissa tietokannoissamme.

Branka Oy
Haasiakuja 11
60320 Seinäjoki
Finland
Y-tunnus: 1738817-9
Alv. rek.