Posted by on 27.8.2018

Toimitus- ja sopimusehdot / ucme.fi
Voimassa 1.8.2018 alkaen

Verkkokauppa

Branka Oy (Y: 1738817-9) myy osoitteessa ucme.fi tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille [Suomeen ja EU-alueelle]. Tuotteiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö kassapalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Käytössäsi on suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet Klarna-palvelun kautta. Voit maksaa myös PayPal-tililläsi tai PayPalin avulla luottokorteillasi.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Toimitustavat ja -kulut

Tilauksesi toimituskulut näet toimitus- ja maksutavanvalintasivulla. valittuasi maksu- ja toimitustavan. Toimitusvaihtoehdot ovat: kirjepostitse ilman seurantatunnusta tai valitsemaasi postiautomaattiin seurantatunnuksen kera.

Toimitusaika

Arkipäivänä ennen klo 14 tehdyt tilaukset lähetämme samana päivänä. Klo 14 jälkeen arkipäivänä, arkipyhinä tai viikonloppuina tehdyt tilaukset lähetämme viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla.

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Halutessasi peruttaa tilauksesi ja/tai palauttaa tilaamasi tuotteet pyydämme sinua olemaan yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen matti@ucme.fi. Merkitse otsikkoon ASIAKASPALAUTUS. Kerro viestissä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. Kuulemme mielellämme myös, miksi haluat palauttaa tuotteen.

Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Liitä kopio lähettämästäsi peruutusilmoituksesta tuotepalautuksen yhteyteen. Emme vastaa palautuksesta aiheutuvista kustannuksista. Jos palautat tuotteen sopimatta ennalta ja siitä aiheutuu meille ylimääräisiä kuluja, vähennämme kulut asiakkaalle palautettavasti summasta. Mikäli tuotetta on käytetty, palautusta ei voi tehdä.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä meihin. Ilmoitathan syyn, miksi haluat palauttaa tuotteen.

Palautusosoite:
Branka Oy
Haasiakuja 11
60320 Seinäjoki

Poikkeukset peruutusoikeuteen: Peruutusoikeus ei koske asiakkaan toivomuksesta valmistettua tai muunneltua tuotetta.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jääneestä lähetyksestä, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme 34,90 euron suuruisen maksun.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen. Jos paketti on mielestäsi vioittunut Postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi myös reklamaatio Postiin. Avustamme mahdollisen reklamaation tekemisessä.

Posted in: Yleinen
Branka Oy
Haasiakuja 11
60320 Seinäjoki
Finland
Y-tunnus: 1738817-9
Alv. rek.